Robert Roškar iz Radia 1 na masaži pri maretu

Robert Roškar na masaži v salonu marre masaže

Konec meseca oktobra je na masažo v salon Marre masaže prišel Robert Roškar, voditelj oddaje Šou domov.  Med masažo me je zabaval s svojo zvedavostjo in pozitivno energijo.

Po koncu 60 minutne klasične masaže ter globoki sprostitvi mišic in uma si je obljubil, da si bo vzel čas zase vsaj 1x mesečno. Spoznal je namreč, da je tovrstna sprostitev odličen ventil za sprostitev nabranega stresa iz poslovnega in zasebnega življenja. 

Na koncu sva še malo podebatirala naredila par fotk in se poslovila.

Facebook objava 👇

Če ste tudi vi pod stresom ali pa imate bolečine in napetosti v mišicah, ne odlašajte predolgo. Ukrepajte že danes in se naročite na svoj termin masaže. 
Sistem naročanja je zelo hiter in enostaven! Poteka preko spletne aplikacije na naši internetni strani marre.si/rezervirajte-termin
Ob izbiri termina boste takoj seznanjeni z razpoložljivostjo prostih terminov, saj sistem deluje v realnem času in se sinhronizira preko Google koledarja. Po potrditvi rezervacije termina, boste v svojo mobilno napravo prejeli tudi opomnik, ki vas bo spomnil na vaš izbrani termin 60 min pred njegovim pričetkom.

Robert Roškar po masaži 🙂

Se vidimo!

Mare 🤗

2 thoughts on “Robert Roškar iz Radia 1 na masaži pri maretu”

 1. Višnja Maslovarić

  Pozdravljeni vsi bodoči obiskovalci te spletne strani in uporabniki Maretovih storitev!
  Z veseljem in veliko hvaležnostjo sporočam, da so se moje bolečine po 10 tretmajih občutno zmanjšale. Vsakemu priporočam Maretove strokovne storitve v prijetnem okolju.
  Vso srečo!
  Višnja

  1. Ga. Višnja, hvala za vaš komentar!
   Me zelo veseli, da so vam magnetne terapije tako učinkovito pomagale pri lajšanju bolečin in izboljšanju kvalitete življenja. Plantarni fasciitis in trn v peti sta precej pogosta in zelo boleča pojava. Predvsem po 50 letu.
   S kombinacijo kvalitetne masaže nog, magnetne terapije in raztezanjem plantarnih mišic in kit, pa hitro pridemo do izboljšanja.
   Vabljeni zopet naslednjič!

   Lep pozdrav.

   Mare 🙂

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja