Galerija s certifikati in diplomami

Tukaj so objavljeni moji certifikati in diplome, ki sem jih pridobil tekom izobraževanj.

Certifikat za uspešno opravljen tečaj Klasične masaže po NPK. Ta tečaj se je izvajal junija 2020, v Šoli za maserje in terapevte – Vital v Ljubljani. Spoznal sem veliko novih maserjev. Z nekaterimi smo še danes v stiku in si pomagamo pri naših poslovnih terapevtskih poteh 🙂

CERTIFIKAT - Klasična Masaža
CERTIFIKAT - Športna Masaža

Certifikat Športne masaže sem septembra 2020 ravno tako uspešno zaključil pri Vitalu. To usposabljanje je nadgradnja Klasične masaže. Športna masaža ima 3 veje. Pripravljalno, ogrevalno in regenerativno. To zadnjo, izvajam jaz.

PONI LUR!

Ta certifikat cenim iz vidika podjetniškega izobraževanja. Na tem 4 mesečnem projektu sem spoznal 10 fenomenalnih sodelavcev, ki niso samo to. So tudi prijatelji, s katerimi smo pilili znanje iz področja financ, marketinga, poslovnega komuniciranja in nastopanja, predvsem pa je bil poudarek na izpopolnjevanju svoje poslovne ideje. Moja je seveda ta, da uspem kot odličen maser 🙂

PONI certifikat

DOBER STIK!

Ime tečaja Prijazna prodaja mi je bilo tako zanimivo, da sem si rekel, o tem hočem izvedeti več! Nikoli nisem maral vsiljivih in zavajajočih prodajalcev. To je nekaj česar jaz nikoli ne mislim prakticirati. Sem pač tak. Iskren in dobrohoten. 

Mi je pa ta tečaj postregel z novimi modernimi orodji in načini komunikacije za kar sem zelo vesel. 

Na tem tečaju sem med drugimi spoznal tudi sotečajnika Boštjana Romiha in direktorja Farmedice Roberta Terčelja

Nina Dušič Hren, je pa najboljša predavateljica 🙂

Manualna Limfna Drenaža (MLD)

Po štirih letih raziskovanja je v Parizu leta 1936 MLD svetu predstavil Danski zdravnik Dr. Emil Vodder. Tehniko je razvijal, da bi pomagal pacientom s kroničnimi prehladi. Ugotovil je namreč, da so vsi pacienti imeli otečene bezgavke. Z manipolativnimi gibi rok preko kože pacientov, je uspel izboljšati pretok limfe in s tem pospešiti zdravljenje ter odpravo kroničnih prehladov. 

Tečaj je bil zelo intenziven, saj je MLD precej zahtevna za izvajanje, in ima ogromno različnih prijemov. Na tečaju sem spoznal nove prijatelje, s katerimi smo v stalnem kontaktu, se družimo in si med seboj pomagamo. 

 

Protibolečinska masaža

V letu 2023, sem začutil, da bi rad vedel in znal nekaj več. Zdelo se mi je, kot da se vrtim v krogu in ne najdem zadovoljitve s tem kar sem do tedaj lahko ponudil svojim strankam. Zato sem se odločil za tečaj protibolečinske masaže, ki se ga je izvajalo v dveh modulih. Prvi modul se je začel, mislim da marca. Med enim in drugim modulom je minilo kar precej časa. No, nato pa smo junija končno dočakali še 2. zaključni modul in sedaj lahko to znanje uporabljam v sklopu svojih masaž. V ponudbi pa so že tudi kot samostojne storitve. Protibolečinska masaža glave, vratu in rok ter protibolečinska masaža hrbta, križa in nog.