športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža, namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na tiste mišične skupine, ki so aktivne v posameznem športu. Služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. Cilj terapije je vzpostaviti neboleče gibanje in koordinacijo ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo. Športno masažo delimo na pripravljalno, tekmovalno in regenerativno masažo.

Marre masaže izvaja regenerativno športno masažo. Priporočljivo je, da na masažo pridete v času pred nastopom mišične utrujenosti, to je od 12 do 24 ur po vadbi. Izvajanje masaže po nastopu mišične utrujenosti je odsvetovano. Svoj termin masaže si lahko rezervirate spodaj, ali pa pišete na info@marre.si,

regeneracijska športna masaža (60min)

Regenerativna, močna in globinska masaža mišičnih tkiv. Priporočena za vse profesionalne športnike in rekreativce, takoj po vadbi, oziroma pred nastopom mišične utrujenosti “muskelfibra”. Regeneracijska masaža zmanjša možnost poškodb mišic, tetiv in sklepov ter zmanjša mišično utrujenost. Masaža v času muskelfibra je odsvetovana.

Mnenja Strank

Priporočam masažo, sproščujoča! – JASNA SKOPEC

Zelo profesionalno in strokovno! Priporočam. – ANDREJA KOVAČ

Tudi meni je naredil dobro masažo.  – TADEJ BURGER

Preizkusila sem masažo celega telesa in bila zelo navdušena. Masaža zajema tako močne masažne prijeme, ki sprostijo mišice, kot tudi popolnoma sproščujoče prijeme oz. dotike, ki sprostijo duha.
Resnično celostna masaža z občutkom in profesionalnostjo maserja. 
– ŽANETI NOVAK

rezervirajte svoj termin

Obvezna je predhodna najava.