O meni

Marre masaže

Pozdravljeni.

Moje ime je Marko. Med prijatelji sem Mare in ker imam rad morje, sem to dvoje združil v ime moje znamke – MARRE masaže. Zame in verjetno tudi za koga od vas, morje predstavlja užitek in čas sprostitve. Želim si, da bi moja storitev meni in vam prinašala, prav to! Dobro voljo, zdravje, sproščenost in zadovoljstvo. 3. maja 2022 je minilo eno leto, odkar je salon Marre masaže odprl svoja vrata v Šiški. In zelo sem vesel vašega neverjetnega odziva in zadovoljstva.

Dobrodošli v svetu Marre masaž! 

Mare

Po dolgih letih premlevanja in zbiranja poguma, da bi delal, kar sem si ves čas želel, se je leta 2020 končno zgodilo! Okoli sebe sem kar na enkrat imel prave – pozitivne ljudi, ki so me v težkih trenutkih, ko sem ostal brez službe motivirali, me vzpodbujali in vlivali pogum. Res je, kot pravijo. Ko se enkrat zares odločiš, te življenje v tem podpre!

Kljub temu, da sem že imel veliko izkušenj z masažo v preteklosti, sem opravil še dodatna izobraževanja in tečaje za Klasično, Športno, Stol masažo in Manualno limfno drenažo. V načrtu za prihodnost, imam tudi svojo premium ponudbo masaže, ki bo prišla na vrsto, ko bo čas za to zrel.

Veselim se vašega obiska!

Marko Levičar - Mare

Galerija

misija

Moja misija je nuditi strankam vrhunske masaže in pomagati ohranjati dobro zdravje.

vizija

Moja vizija je postati najprepoznavnejša masažna znamka s ponudbo svoje premium masaže, ki jo bom predstavil v prihodnosti.