O nas

Marre masaže

Vstopite v svet popolne sprostitve, ki vam jo prinaša naš masažni salon. Smo strokovnjaki na področju masaže in z veseljem vam bomo pomagali najti notranji mir ter olajšati napetost in stres, ki se kopičita v vašem telesu.

V našem salonu vam s sodelavci ponujamo vrsto izjemnih masažnih tehnik, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam. Z našim znanjem in izkušnjami v Klasični masaži, Protibolečinski masaži, Športni masaži, Stol masaži, Refleksni terapiji, Manualni limfni drenažim, Maderoterapiji ter Terapiji z ventuzami, vam zagotavljamo izjemno sprostitev ter ponovno vzpostavitev harmonije med telesom in duhom.

Naša strast do masaže sega več let nazaj, ko smo si pridobivali bogato znanje in se nenehno izpopolnjevali v tej sprostitveni tehniki. 

Vabim vas, da se prepustite rokam in masažnim tehnikam naših maserjev, ki bodo odpravile napetosti in vam pomagale doseči globoko sprostitev. Vaše telo bo hvaležno, vaš um pa bo počival in se polnil z novo energijo.

Obiščite naš masažni salon, kjer vas čaka prijetno vzdušje in izbrana aromatična olja, ki bodo ustvarila popolno vzdušje za vašo sprostitev. Verjemite nam, ko rečemo, da boste po seansi odšli zadovoljni, sproščeni in osveženi.

Veselimo se, da vas bomo imel priložnost razvajati in vam pomagati doseči notranjo harmonijo. Stopite v naš salon in se prepričajte o kvaliteti storitev.

Hvala vam in upamo, da kmalu doživite umetnost naših masažnih terapij!

Mare

Živjo!

Moje ime je Marko. Med prijatelji sem Mare in ker imam rad morje, sem to dvoje združil v ime moje znamke – MARRE masaže. Zame in verjetno tudi za koga od vas, morje predstavlja užitek in čas sprostitve. Želim si, da bi moje – naše storitve meni in vam prinašale prav to! Dobro počutje, zdravje, sproščenost in zadovoljstvo. 

Veselim se, da vam bom lahko pomagal pri odpravi vseh vrst bolečin in napetosti. Za ta namen uporabljam različne masažne tehnike kot so: Klasična masaža s terapevtskim pristopom, Športna masaža, Protibolečinska masaža, Manualna Limfna Drenaža in terapije z ventuzami.

3. maja 2021 je salon Marre masaže odprl svoja vrata v Šiški. In zelo sem vesel vašega neverjetnega odziva in zadovoljstva. Z začetnimi 3 – 5 masažami na teden, sem po dveh letih pridnega dela, bil primoran razširiti svojo ekipo.

Hvala vam in dobrodošli v svetu Marre masaž! 

Marko Levičar - Mare

»Če ne hitiš, svet dobi možnost, da postane bolj zanimiv.« (Alain de Botton)

Živjo!

Skoraj vsi vemo, da je težko jadrati med vsakodnevnimi obveznostmi in da si je težko ukrasti kakšno uro le zase. Vendar to res vsak od nas močno potrebuje in v volji je pot.

Po izobrazbi sem univ. dipl. socialna delavka in refleksoterapevtka, ki ima več kot desetletne izkušnje s sedečim delom v marketingu in prodaji. Na sebi sem občutila posledice, ki jih je prinesel stres in se odločila za drugo pot. Že leta 2009 sm se prekvalificirala in pridobila poklic refleksoterapevtke. Sedaj z refleksno terapijo uspešno pomagam tudi drugim, ki se odločijo, da bodo naredili nekaj zase.
Z družino in psom rada hodim na izlete, dobro se počutim v naravi, rada imam dobro hrano in zanimivo branje.

Pridobila sem si tudi certifikat za delo managerja delovne sreče.

Ta paleta znanj mi omogoča še boljše delo, ki ga navdušeno in uspešno opravljam.

Za termine me kontaktirajte na tel: 041 558 780 ali  na Email psoas.nina@gmail.com

Nina Urbančič

Zakaj na refleksoterapijo?

Ker učinkovito blaži posledice stresa in spodbudi samozdravljenje telesa. Uspešno lajša bolečine in mnoge druge težave brez uporabe zdravil.

Stimulacija refleksnih točk na stopalu pomaga tudi preprečiti nastanek bolezni, pomirja živce, krepi imunski sistem in spodbudi delovanje organov. Vsak organ je namreč prek živcev povezan z določeno refleksno točko na stopalu. Težave se omilijo, lahko pa tudi izginejo že zgolj s pritiskom na pravo mesto.

Redno izvajanje refleksne masaže prinaša telesu pravo homeostazo.

Gregor

Živjo!

Sem Gregor, 26-letni maser. Začel sem kot kuhar in natakar, a sem po prelomnem letu 2020 odkril svojo strast do masaž. S tečaji in izobraževanjem sem se razvil v terapevta klasične in športne masaže, trigger-točkovne terapije in refleksoterapije stopal. 

Moje poslanstvo je razvijati moško energijo, odpirati težke teme in pomagati ljudem doseči polno življenje. Svoje sanje želim uresničiti s samooskrbno kmetijo in “glampingom”, kjer bi nudil masaže kot del celovite izkušnje. Želim, da bi se obiskovalci počutili varne, sprejete in popolnoma prenovljene. Želim, da se ženske ponovno počutijo močne in spoštovane, medtem ko moške spodbujam k izražanju svoje moškosti in odkrivanju čustvene plati.

Moje storitve vključujejo prilagojene masaže za optimizacijo vašega vsakdana. Če se soočate z bolečinami ali težavami, vam lahko v pomoč ponudim korekcije. V primeru, ko težava presega moje znanje pa se obrnem na druge vire, da skupaj poiščemo rešitev.

Ponujam klasično masažo, športno masažo celega telesa, terapevtski pristop do hrbtenice, trigger-točkovno terapijo ter točkovno terapijo stopal po metodi Grega.

Cena terapij je odvisna od storitve, pri nekaterih ponujam tudi ugodnosti ob zakupu več terapij.

Hvala, ker ste prebrali mojo osebno predstavitev. S klikom na link si lahko preberete moj razširjen opis v blogu. Želim izvedeti več!

Veselim se, da vam pomagam in se kmalu srečamo!

 

Gregor Mihelin

Hej!

Moje ime je Ksenija. Rada imam zdrav življenski slog v kar vključujem veliko športnih aktivnosti in zdrave prehrane. Kot rekreativna športnica (tek) se že dolgo zavedam pomembnosti kvalitetne masaže. S športno masažo si lahko sproščamo utrujene in napete mišice in se izogibamo poškodbam, pripomore pa tudi k hitrejšemu napredovanju in boljšim športnim rezultatom. V primeru že pridobljenih poškodb ali napetosti lahko z dobro športno masažo pripomoremo k hitrejšemu okrevanju in odpravljanju bolečinskih stanj. Z dobro klasično masažo pa si lahko olajšamo tegobe, ki nam jih prinaša hiter življenski ritem modernega sveta, naj si bo to zaradi dolgotrajnega sedenja ali stresa v službi ali pa zaradi množice opravil, ki nas čakajo doma.

Iz izkušenj, ki sem jih pridobila skozi tekaške treninge in različna tekmovanja sem spoznala, da masaža bistveno izboljša počutje. S svojim delom želim pomagati tudi drugim, ki želijo zase narediti nekaj več. V prihodnosti se želim dodatno izobraževati na tem področju in širiti paleto znanj in storitev tudi na področje protibolečinske terapije in kineziotapinga.

Masaža pa ni dobra samo za boljše počutje, lahko je tudi odlično darilo za vaše najbližje in vaše prijatelje.

Ponujam klasično in športno masažo. Termin si rezervirajte preko sistema naročanja  MOJ TERMIN ali pa me kontaktirate direktno na telefonsko številko  041 903 036 ali na email ksenijamehlehribar@gmail.com

Ksenija Hribar

Ksenija Hribar

Galerija

misija

Naša misija je nuditi strankam vrhunske masaže in pomagati ohranjati dobro zdravje.

vizija

Naša vizija je postati najprepoznavnejša masažna znamka s ponudbo svoje premium masaže, ki jo bomo predstavil v prihodnosti.