MarreShop

MyBea nočna krema 50ml

Koda izdelka 00010
€30,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Za tester pišite na info@marre.si

Nočna krema MyBea kožo razvaja in jo oskrbuje z bogatimi hranili ter jo obenem ščiti. Tekstura se hitro vpije in je primerna za vse tipe kože.

Izjemna kombinacija sestavin:
Polžja slina + CRYSTALHYAL (hialuronska kislina) + DuraQUENCH™IQ inteligenten vlažilec + naravna olja


Nočni negi MyBea so dodana naravna olja: mandljevo, olivno, jojobino ter karitejevo maslo. Vsa skrbijo za mehkobo in negovanje kože. Kožo pomirjajo, ji vračajo prožnost. Vsebujejo naravne sestavine, ki jih koža lažje vpije in uporabi pri svoji regeneraciji.

"Multifunkcionalna krema s polžjo slino in hialuronsko kislino, ki obnavlja vašo kožo."

INTENZIVNO OBNAVLJA KOŽO!

Izjemna kombinacija učinkovin: polžja slina + hialuronska kislina + inteligenten vlažilec + naravna olja

  • Koži vrača, kar je izgubila čez dan,
  • Izboljša strukturo kože, da je bolj mehka in nežna na dotik,
  • Zjutraj je obnovljena, nahranjena in pripravljena na nov dan.

"Polžja slina je naravna učinkovina z optimalno sestavo različnih učinkovin. Kožo celostno neguje, da je mehka, nežna in sijoča."

Več o MyBea

Koža podnevi ščiti telo. MyBea ji delo lajša

Osnovna naloga kože podnevi je ščitenje telesa pred zunanjimi dražljaji iz okolja. Prav zato napredna dnevna krema MyBea vsebuje naravne sestavine, ki kožo varujejo in ji pomagajo delovati proti prostim radikalom iz okolja ter vzdržujejo zaščitni plašč. Naravnost zagotavlja lahko absorbacijo in uporabnost pri obnavljanju, lahka tekstura kreme pa poskrbi za hitro vpojnost.

Hialuronska kislina za intenzivno vlaženje in zaščito

Cristalhyal® je hialuronska kislina visoke molekulske mase z izraženo čistočo, ki kožo vlaži in ščiti. Zaradi izjemnih higroskopskih lastnosti, s pomočjo katerih nase veže tudi do tisočkrat več vode iz okolja od lastne teže, deluje kot naravni vodni rezervoar. Spodbuja nastajanje in obnavljanje kolagena ter elastina in na ta način kožo ohranja čvrsto ter prožno, saj na njej oblikuje film, ki preprečuje uhajanje vlage skozi povrhnjico.

Poglejte si kratek video MyBea.

Inteligentni vlažilec uravnava izgubo vode

DuraQuench™IQ je učinkovit inovativen vlažilni kompleks, ki uravnava izgubo vode iz notranjosti in krepi naravno pregrado kože. Na ta način koži zagotavlja izjemno dolgotrajno, tudi do 72 ur dolgo vlaženje in mehkobo. Ob tem se prilagaja okolju in vlaženje optimizira z uravnavanjem izgube vode pri različnih temperaturah, zaradi česar je koža gladka in sijoča v vseh vremenskih razmerah.

UPORABA

Napredno dnevno kremo MyBea nanesite na očiščeno kožo obraza in vratu ter jo vtrite z nežnimi gibi vse dokler se ne vpije. Priporočamo, da pred tem na obraz nanesete še serum MyBea in nego dopolnite z uporabo nočne kreme MyBea.

Priporočilo

Negovalna rutina za popolno nego vaše kože:

Zvečer

Serum MyBea + dnevna krema MyBea

Zjutraj

Serum MyBea + nočna krema MyBea.

Shranite ta izdelek za kasneje