MarreShop

Kolagen 10.000 mg in Hialuron

Koda izdelka 00005
€63,90
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku


  Kolagen

  Prehransko dopolnilo.
  Hidroliziran ribji kolagen, Vitamin C, Hialuronska kislina v tekoči obliki za hitrejšo absorpcijo. Za celovito prenovo organizma. Vsebuje hidroliziran kolagen tipa I in III.
  Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Najdemo ga v koži, sklepnem hrustancu, vpliva na rast ter krepost las in nohtov, vpliv ima tudi na elastičnost kože.Dnevni vnos kolagena in vitaminov za krepitev kože 25 ml.
  100% naravni okus.
  100% naravna barva.

  Hialuron

  Hialuronska kislina, Vitamin C in silicij. Okusno, tekoče prehransko dopolnilo za hitrejšo absorpcijo z okusom limone.
  Hialuronska kislina je v človeškem telesu naravno prisotna, najdemo jo predvsem v vezivnih tkivih in sklepih, očeh, koži, nohtih in laseh.
  100% naravna hialuronska kislina (z visoko molekularno težo). Dnevni vnos 15 ml.
  100% naravni okus.
  100% naravna barva.
  SESTAVINE KOLAGENDO * 25 mlPDV % **
  VITAMIN C L-ASKORBINSKA KISLINA120 mg150 %
  VITAMIN B5 PANTOTENAT5 mg30 %
  VITAMIN B6 PIRODIKSIN HCL1 mg71 %
  VITAMIN B7 BIOTIN5000 μg10 000 %
  VITAMIN B12 METILKOBALAMIN24 μg960 %
  BAKER (BAKROV GLUKONAT)1 mg100 %
  HIALURONSKA KISLINA (VEGANSKI NATRIJEV HIALURONAT)50 mg**
  SILCIJ (SILICIJEV DIOKSID)7 mg**
  HIDROLIZIRAN RIBJI KOLAGEN10 000 mg**

  * priporočen dnevni odmerek
  ** odstotek priporočenega dnevnega vnosa (PDV)


  OPIS KOLAGEN 10.000 mg

  Tekoče prehransko dopolnilo Gingerorange je oblikovano tako, da pomaga obnoviti, zaščititi in spodbujati trdnejšo, polnejšo, mladostno sijočo kožo, vsebuje močno koncentracijo 10.000 mg vrhunskih peptidov morskega kolagena z 8 ključnimi aktivnimi sestavinami, ki delujejo sinergično, da koži omogočijo maksimalno pomlajevanje in hitrejše, vidnejše, trajnejše rezultate.

  Vsebuje hidroliziran ribji kolagen (tipa I in III), vitamin C, hialuronsko kislino ter druge ključne vitamine. Ribji oziroma morski kolagen velja za najboljšega med kolageni, saj ima zaradi najmanjših delcev kolagena in najnižje molekularne teže najvišjo biorazpoložljivost ter zagotavlja najvišjo naravno absorpcijo. Poskrbite za celovito prenovo organizma z najkakovostnejšim prehranskim kolagenskim dopolnilom. Naš kolagen je prijetnega sadnega okusa ter brez dodanih barvil.

  Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Najdemo ga v sklepnem hrustancu, v koži, v črevesni steni, v vezeh, kosteh, tetivah in zobeh. Najdemo ga tudi v laseh in nohtih in je sestavni del celotne telesne strukture, saj je prisoten tudi v vseh notranjih organih. S starostjo raven naravnega kolagena v telesu začne upadati, zato je nujno, da ga dodajamo s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

  Znaki pomanjkanja kolagena:

  • Nastanek drobnih in izrazitejših gub
  • Izguba elastičnosti kože (uvela koža)
  • Tanki in krhki lasje, izpadanje las
  • Tanki in krhki nohti
  • Težave s sklepi, bolečine v kosteh
  • Hormonska neravnovesja
  • Črevesne težave
  • Mišična oslabelost
  • Utrujenost
  • Nepojasnjena vročina in kožni izpuščaji

  KAKO DELUJE KOLAGEN

  Kolagen je gradnik mladostne, sijoče kože, zdravih nohtov, gibljivih sklepov, mišic in kosti. Izguba kolagena s staranjem povzroča drobne gubice, gube, povešenost, utrujeno kožo in izgubo hidracije in čvrstosti, mehke in lomljive nohte, obrabo sklepov in vezi.

  Ko pijete Gingerorange kolagen, vaše telo zazna visoko koncentracijo kolagenih peptidov (10.000 mg) v krvnem obtoku in sproži “odziv na popravilo ran”. Ta zdravilni odziv je zelo podoben tistemu, ki se zgodi, ko si porežete prst ali si poškodujete. Ta odziv aktivira skupino specializiranih celic dermisa, imenovano “fibroblasti”, ki ponovno začnejo proizvajati kolagen.

  Molekula kolagena v izvornem stanju je prevelika, da bi se naše telo ob zaužitju razgradilo in prebavilo ali absorbiralo skozi pore povrhnjice kože.

  Zato Gingerorange uporablja revolucionarno patentirano tehnologijo hidrolize, ki razgrajuje to veliko molekulo kolagena na mikro majhne koščke, imenovane kolageni peptidi, ki so dovolj majhni, da jih je mogoče zlahka absorbirati v naš krvni obtok in / ali prodrejo v pore povrhnjice in se prenašajo v dermalni sloj kože.

  Namesto da zagotovi aminokisline, ki jih je treba razgraditi in nato ponovno sestaviti v kolagen, hidroliziran kolagen lahko učinkovito dovaja majhne, uporabne verižne peptide v plast dermisa in sproži nastajanje novega kolagena v koži.

  ZAKAJ KOLAGEN UČINKUJE?

  Vsaka steklenica s stekleničko vsebuje pravo vrsto kolagena (tipa I in III), pravo molekularno velikost, visoko jakost (10.000 mg) z močnimi klinično preizkušenimi sestavinami, ki sinergično delujejo na vašo kožo.

  Gingerorange združuje moč hidrolizirane tehnologije kolagena, najvišjo koncentracijo kolagenih peptidov skupaj z vitaminom C, hialuronsko kislino, vitaminom B5, vitaminom B6, vitaminom B7, vitaminom B12, bakrom in silicijem, da kožo napolni z najbolj potrebnimi gradniki za obnovitev kolagena in hialuronske kisline v plasti dermisa.

  Rezultat je zagotavljanje vlage, prožnosti in elastičnosti, ki so potrebne za vrnitev ure staranja vašega telesa in spodbujanje mlajše, gladke kože.

  VSESTRANSKOST KOLAGENA – KOLAGEN ZA ZDRAVJE

  Kolagen je kot glavna strukturna beljakovina vezivnega tkiva bistvenega pomena za pravilno delovanje sklepov. Kolagen ima ključno vlogo pri rasti in krepitvi sklepov, kit in hrustanca.

  Kolagen lahko tudi pomaga zmanjšati vnetja. Kolagen lahko pomaga zmanjšati bolečine (vključno z jutranjo okorelostjo, okorelostjo po obdobjih mirovanja, bolečino, ki se poslabša pri uporabi prizadetega sklepa) in izboljšanim obsegom gibanja sklepov.

  Povečanje vnosa kolagena lahko pomaga izboljšati vaš metabolizem z dodajanjem čiste mišične mase v vaš okvir in s pretvorbo bistvenih hranil. Ne pozabite, da je ohranjanje mišične mase ključnega pomena pri staranju, saj pomaga podpreti držo telesa in zdravje kosti.

  Če imate sindrom puščajočega črevesja, ko lahko toksini prehajajo skozi prebavni trakt in vam škodujejo, vam tudi tukaj lahko pomaga kolagen. Pomaga pri razgradnji beljakovin in blaži sluznico črevesja, tako da ji dovaja koristne aminokisline in zdravi poškodovane celične stene.


  OPIS HIALURON

  SESTAVINEDO * 15 ml;PDV % **
  VITAMIN C (L-ASKORBINSKA)80 mg100%
  HIALURONSKA KISLINA (VEGANSKI NATRIJEV HIALURONAT)100 mg**

  SILICIJ (SILICIJEV DIOKSID)

  15 mg**

  * priporočen dnevni odmerek
  ** odstotek priporočenega dnevnega vnosa (PDV)

  Tekoče prehransko dopolnilo Gingerorange Hialuron vsebuje naravno hialuronsko kislino z visoko molekularno težo, Vitamin C in silicij. Prehransko dopolnilo je prijetnega sadnega okusa, tekoča oblika pa zagotavlja odlično biorazpoložljivost in absorpcijo hranil. Raven hialurona z leti začne upadati, zato je nujno, da ga za zdravje, dobro počutje in tudi mladosten izgled, s kvalitetnimi prehranskimi izdelki dodajamo vsaj po 40. letu. Rekreativni športniki ter pristaši aktivnega življenjskega sloga, pa naj bi ga uživali že veliko prej. Kot vsa naša prehranska dopolnila, je tudi hialuron naravnega okusa in brez umetnih barvil. Prehransko dopolnilo je primerno tudi za vegane.

  O HIALURONU

  Hialuron oziroma hialuronske kislina je spojina, ki je naravno prisotna v našem organizmu. Njena glavna naloga je, da v celicah zadrži vlago. Zaradi hialurona naši sklepi dobro delujejo, koža pa je gladka, čvrsta in zdrava. Pomembno vlogo ima tudi pri zdravju oči, nohtov ter las. Količina hialurona z leti upada, zato ga je potrebno dodajati vsaj po 40. letu, pri aktivnem življenjskem slogu, rekreativnem ali tekmovalnem športu, pa ga moramo dodajati še bistveno prej. Najkvalitetnejša prehranska dopolnila, ki omogočajo optimalni izkoristek hialurona, so najboljši način dodajanja te spojine.

  PREDNOSTI ZA ZDRAVJE

  Ena najpogostejših načinov uporabe hialuronske kisline je lajšanje osteoartritisa (znanega tudi kot “artritis zaradi obrabe”). Različni viri trdijo, da lahko dodatki s hialuronsko kislino preprečujejo ali lajšajo vrsto drugih zdravstvenih težav, vključno z:

  Sindrom kronične utrujenosti

  Kronična bolečina

  Erektilna disfunkcija

  Fibromialgija

  Nespečnost

  Osteoporoza

  Kožne gube

  Okužba sečil

  Nekatere od teh trditev bolje podpirajo raziskave kot druge. Tukaj je nekaj, kar pravijo dosedanje študije.

  OSTEOARTRITIS

  Študija iz leta 2015, objavljena v reviji Rheumatology International, je poročala, da trimesečno jemanje hialuronskega dodatka nudi olajšanje odraslim s prekomerno telesno težo z osteoartritisom kolena. Poročali so tudi o povišani koncentraciji hialuronske kisline v sklepnih tekočinah.

  Študija iz leta 2017 v Journal of Medical Food je poročala o podobnih učinkih .Med 72 odraslimi z artritisom kolena, ki so zaključili študijo, so imeli tisti, ki so prejemali prehranski dodatek, nižjo oceno bolečine, izboljšano kakovost spanja in znatno zmanjšanje uporabe zdravil proti bolečinam v primerjavi s tistimi, ki so prejemali placebo.

  KOŽNE GUBE

  Glede na študijo iz klinične, kozmetične in preiskovalne dermatologije iz leta 2017 je 60 žensk in moških z gubami t.i. vranjih nog po 12 tednih zdravljenja z dodatkom hialuronske kisline zmanjšalo globino in volumen gub ter izboljšalo sijaj in prožnost kože. Uporabljeni sta bili dve različni koncentraciji. Zanimivo je, da so tisti z višjo koncentracijo imeli podobne rezultate kot tisti z nižjo koncentracijo, čeprav v krajšem časovnem obdobju.

  Študija iz leta 2017 v Journal of Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine podobno poroča, da je dodatek hialuronske kisline izboljšal elastičnost, teksturo in vlago kože pri 20 ženskah, starih od 45 do 60 let, po 40 dneh. Poleg zmanjšanja globine gub so ženske tudi za 24% povečale hidracijo kože.

  MOŽNI NEŽELENI UČINKI

  Zaradi pomanjkanja raziskav je malo znanega o dolgoročni varnosti dodatkov hialuronske kisline. Vendar pa je pregled študij iz leta 2016 v reviji Nutrition Journal poročal, da od 13 pregledanih kliničnih preskušanj pri nobenem sodelujočem moškem ali ženski niso poročali o pomembnih neželenih učinkih.

Shranite ta izdelek za kasneje