Kolagen GO

10.000 mg Kolagen

OPIS

Tekoče prehransko dopolnilo Gingerorange je oblikovano tako, da pomaga obnoviti, zaščititi in spodbujati trdnejšo, polnejšo, mladostno sijočo kožo, vsebuje močno koncentracijo 10.000 mg vrhunskih peptidov morskega kolagena z 8 ključnimi aktivnimi sestavinami, ki delujejo sinergično, da koži omogočijo maksimalno pomlajevanje in hitrejše, vidnejše, trajnejše rezultate.

Vsebuje hidroliziran ribji kolagen (tipa I in III), vitamin C, hialuronsko kislino ter druge ključne vitamine. Ribji oziroma morski kolagen velja za najboljšega med kolageni, saj ima zaradi najmanjših delcev kolagena in najnižje molekularne teže najvišjo biorazpoložljivost ter zagotavlja najvišjo naravno absorpcijo. Poskrbite za celovito prenovo organizma z najkakovostnejšim prehranskim kolagenskim dopolnilom. Naš kolagen je prijetnega sadnega okusa ter brez dodanih barvil.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Najdemo ga v sklepnem hrustancu, v koži, v črevesni steni, v vezeh, kosteh, tetivah in zobeh. Najdemo ga tudi v laseh in nohtih in je sestavni del celotne telesne strukture, saj je prisoten tudi v vseh notranjih organih. S starostjo raven naravnega kolagena v telesu začne upadati, zato je nujno, da ga dodajamo s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.

Znaki pomanjkanja kolagena:

  • Nastanek drobnih in izrazitejših gub
  • Izguba elastičnosti kože (uvela koža)
  • Tanki in krhki lasje, izpadanje las
  • Tanki in krhki nohti
  • Težave s sklepi, bolečine v kosteh
  • Hormonska neravnovesja
  • Črevesne težave
  • Mišična oslabelost
  • Utrujenost
  • Nepojasnjena vročina in kožni izpuščaji
Kolagen na tešče
Kolagen na tešče

KAKO DELUJE KOLAGEN

Kolagen je gradnik mladostne, sijoče kože, zdravih nohtov, gibljivih sklepov, mišic in kosti. Izguba kolagena s staranjem povzroča drobne gubice, gube, povešenost, utrujeno kožo in izgubo hidracije in čvrstosti, mehke in lomljive nohte, obrabo sklepov in vezi.

Ko pijete Gingerorange kolagen, vaše telo zazna visoko koncentracijo kolagenih peptidov (10.000 mg) v krvnem obtoku in sproži “odziv na popravilo ran”. Ta zdravilni odziv je zelo podoben tistemu, ki se zgodi, ko si porežete prst ali si poškodujete. Ta odziv aktivira skupino specializiranih celic dermisa, imenovano “fibroblasti”, ki ponovno začnejo proizvajati kolagen.

Molekula kolagena v izvornem stanju je prevelika, da bi se naše telo ob zaužitju razgradilo in prebavilo ali absorbiralo skozi pore povrhnjice kože.

Zato Gingerorange uporablja revolucionarno patentirano tehnologijo hidrolize, ki razgrajuje to veliko molekulo kolagena na mikro majhne koščke, imenovane kolageni peptidi, ki so dovolj majhni, da jih je mogoče zlahka absorbirati v naš krvni obtok in / ali prodrejo v pore povrhnjice in se prenašajo v dermalni sloj kože.

Namesto da zagotovi aminokisline, ki jih je treba razgraditi in nato ponovno sestaviti v kolagen, hidroliziran kolagen lahko učinkovito dovaja majhne, uporabne verižne peptide v plast dermisa in sproži nastajanje novega kolagena v koži.

Kolagen in granatno jabolko
Kolagen in granatno jabolko

ZAKAJ KOLAGEN UČINKUJE?

Vsaka steklenička vsebuje pravo vrsto kolagena (tipa I in III), pravo molekularno velikost, visoko jakost (10.000 mg) z močnimi klinično preizkušenimi sestavinami, ki sinergično delujejo na vašo kožo.

Gingerorange združuje moč hidrolizirane tehnologije kolagena, najvišjo koncentracijo kolagenih peptidov skupaj z vitaminom C, hialuronsko kislino, vitaminom B5, vitaminom B6, vitaminom B7, vitaminom B12, bakrom in silicijem, da kožo napolni z najbolj potrebnimi gradniki za obnovitev kolagena in hialuronske kisline v plasti dermisa.

Rezultat je zagotavljanje vlage, prožnosti in elastičnosti, ki so potrebne za vrnitev ure staranja vašega telesa in spodbujanje mlajše, gladke kože.

VSESTRANSKOST KOLAGENA – KOLAGEN ZA ZDRAVJE

Kolagen in torta
Kolagen in torta

Kolagen je kot glavna strukturna beljakovina vezivnega tkiva bistvenega pomena za pravilno delovanje sklepov. Kolagen ima ključno vlogo pri rasti in krepitvi sklepov, kit in hrustanca.

Kolagen lahko tudi pomaga zmanjšati vnetja. Kolagen lahko pomaga zmanjšati bolečine (vključno z jutranjo okorelostjo, okorelostjo po obdobjih mirovanja, bolečino, ki se poslabša pri uporabi prizadetega sklepa) in izboljšanim obsegom gibanja sklepov.

Povečanje vnosa kolagena lahko pomaga izboljšati vaš metabolizem z dodajanjem čiste mišične mase v vaš okvir in s pretvorbo bistvenih hranil. Ne pozabite, da je ohranjanje mišične mase ključnega pomena pri staranju, saj pomaga podpreti držo telesa in zdravje kosti.

Če imate sindrom puščajočega črevesja, ko lahko toksini prehajajo skozi prebavni trakt in vam škodujejo, vam tudi tukaj lahko pomaga kolagen. Pomaga pri razgradnji beljakovin in blaži sluznico črevesja, tako da ji dovaja koristne aminokisline in zdravi poškodovane celične stene.

PODATKI O VSEBNOSTI SESTAVIN Gingerorange Kolagena

Dnevni vnos kolagena in vitaminov za krepitev kože 25 ml.
100% naravni okus.
100% naravna barva.

SESTAVINEDO * 25 mlPDV % **
VITAMIN C L-ASKORBINSKA KISLINA120 mg150 %
VITAMIN B5 PANTOTENAT5 mg30 %
VITAMIN B6 PIRODIKSIN HCL1 mg71 %
VITAMIN B7 BIOTIN5000 μg10 000 %
VITAMIN B12 METILKOBALAMIN24 μg960 %
BAKER (BAKROV GLUKONAT)1 mg100 %
HIALURONSKA KISLINA (VEGANSKI NATRIJEV HIALURONAT)50 mg**
SILCIJ (SILICIJEV DIOKSID)7 mg**
HIDROLIZIRAN RIBJI KOLAGEN10 000 mg**

* priporočen dnevni odmerek
** odstotek priporočenega dnevnega vnosa (PDV)

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.